News

Материнська компанія групи DELTA, Delta Holding GmbH, перетворюється на акціонерне товариство (AG)

Компанія Delta Holding GmbH, яка є материнською компанією групи DELTA і налічує близько 400 співробітників у 4-х країнах, з червня 2024 року стане акціонерним товариством (AG).

Це логічний крок з огляду на розвиток групи DELTA в останні роки. З одного боку, через посилення інтернаціоналізації компанії, яка зараз успішно реалізує численні проєкти в Австрії та через свої дочірні компанії в Чехії, Словаччині та Україні, і продовжуватиме розширювати свою діяльність у майбутньому. Крім того, це пов’язано з бажанням власників компанії надати співробітникам можливість більш активної участі в досягненні спільного успіху компанії через надання акційних опціонів, що сприятиме довгостроковій орієнтації на майбутнє та стабільність.

До правління DELTA AG увійдуть Вольфганг Крадішніг і Вольфганг Гомернік як генеральні директори, а також Давід Грайнер як фінансовий директор групи.
Рене Нойстерніг (прокурист у групі DELTA), Хельга Юрі (колишня керуюча директорка INGOB.DELTA), Вільгельм Грайнер (засновник DELTA і голова наглядової ради) та Крістіна Ланг (керівниця відділу комунікацій і прес-секретарка DELTA) були призначені членами наглядової ради на перший термін до середини 2026 року.

Вольфганг Крадішніг, генеральний директор групи DELTA:

“Цей крок є перспективним для всієї DELTA, оскільки він підтверджує нашу мету зростати та працювати разом як група все більш транскордонно та інтернаціонально, і використовувати це як додаткову перевагу для успіху наших проєктів. Крім того, як власники групи DELTA, яка з 1977 року демонструє стабільне та органічне зростання, ми хочемо ще більше залучати наших співробітників в успіх компанії та розділяти його разом з ними.

Фото: Наглядова рада та правління DELTA AG
зліва направо: Рене Нойстерніг, Вольфганг Гомернік, Вільгельм Грайнер,
Крістіна Ланг, Хельга Юрі, Вольфганг Крадішніг, Давід Грайнер
© DELTA

Vorstand und Aufsichtsrat DELTA AG

Останні статті

Vorstand und Aufsichtsrat DELTA AG

26. Червня 2024

Материнська компанія групи DELTA, Delta Holding GmbH, перетворюється на акціонерне товариство (AG)

Компанія Delta Holding GmbH, яка є материнською компанією групи DELTA і налічує близько 400 співробітників у 4-х країнах, з червня 2024 року стане акціонерним товариством (AG)....

Mehr
Campus Krems Eröffnung

25. Червня 2024

Розширення Кампусу Кремс

В червні 2024 року відбулось урочисте відкриття нового комплексу будівель Кампусу Кремс. Проєкт розширення включає 23 лабораторії, 140 офісів та 14 семінарських аудиторій, призначених для трьох закладів вищої освіти: Університету безперервної освіти Кремс, Університету прикладних наук IMC Кремс та Приватного університету Карла Ландштейнера для наук про здоров'я....

Mehr
Masterplan Klinikum Freistadt Baustart

25. Червня 2024

Початок будівництва “Клініки Фрайштадт” з комплексним пакетом послуг від групи DELTA

Наш архітектурний підрозділ Delta Pods Architects та DELTA Baumanagement (управління будівництвом) відповідають за архітектурне планування всіх етапів послуг, а також за будівельний нагляд, управління проєктом, конструктивне планування, будівельну фізику, протипожежний захист, координацію будівництва в сфері законодавства, а на подальшому етапі будівництва (нове будівництво) - за сертифікацію "klimaaktiv"....

Mehr
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.